top of page

4th of July


We celebrated 4th of July by watching the parade in Downtown Corvallis in the morning, eating an American dinner (burgers and fries) at TILT in Portland, and watching the fireworks by the Portland riverfront! I had to work that day, but I closed the store for about 10 min while everyone was watching to parade so I could watch it too, and closed up half an hour early. Kierra, Fabio, and I met up with Jessica and Kelsey (Kappa sisters <3) to watch the fireworks; it was AMAZING! Overheard someone saying it was the best they had ever seen in Portland for July 4th!


Something else that just happened is something I was thinking for a second that I should dedicate an entire blog post to, but it would've been too painful. My amazing dog, Bonita, just passed away. She had an infection in her uterus, which lead to a difficult and long surgery that she never woke up from. It's so surreal; I still can't really believe that she's gone. She was my baby. She took up such a big part of my heart. I'll miss you so so much and I'll always love you, Bonita <3


---------------------------------------


Vi feiret 4. juli med å se en parade i Corvallis sentrum om morgenen, spise en amerikansk middag (burgere og pommes frites) på TILT i Portland, og med fyrverkeri ved Portland Riverfront! Jeg måtte jobbe den dagen, men jeg stengte butikken i ca 10 minutter mens alle så på paraden, sånn at jeg kunne se den også, og stengte en halvtime tidligere enn vanlig. Kierra, Fabio, og jeg møtte Jessica og Kelsey (Kappa søstre <3) for å se fyrverkeriet; det var FANTASTISK! Overhørte noen si at det var det beste de noensinne hadde sett i Portland for 4 juli! Noe annet som nettopp skjedde, er noe jeg tenkte et sekund at jeg skulle tilegne et helt blogginnlegg til, men det ville vært altfor smertefullt. Min fantastiske hund, Bonita, gikk akkurat bort. Hun hadde en infeksjon i livmoren, noe som førte til en vanskelig og lang operasjon som hun aldri våknet opp fra. Det er så surrealistisk; Jeg kan fortsatt ikke tro at hun er borte. Hun var min baby. Hun tok opp så stor del av hjertet mitt. Jeg kommer til å savne deg så utrolig mye, og jeg vil alltid elske deg, Bonita <3


0 comments

Recent Posts

See All

ARTSY

bottom of page