top of page

I'm anything but a wallflower

Updated: Jun 26, 2018
Flower wall in PortlandSince the time has almost come for me to leave this beautiful country to go home (to an even more beautiful country: I <3 Norway) and thus don't have to keep friends and family updated on my life across the sea anymore (and I'll probably not have much time for anything other than school and work in Oslo), I have decided to switch things up a little here on my blog; I will gradually redirect my focus more toward fashion, trends, retro/vintage, and my own creations (I already have a few new pieces to show you guys!), and do a little less of the personal stuff. I'll keep doing some outfit posts, but not as often as in the last few months.. Stay tuned!


--------------------------------------


Siden tiden min i dette vakre landet nesten er over og jeg snart drar hjem (til et enda vakrere land: Jeg <3 Norge) og ikke lenger trenger å oppdatere venner og familie på andre siden av Atlanterhavet (og mest sannsynlig ikke har tid til mye annet enn skole og jobb i Oslo), har jeg bestemt meg for å endre litt på ting her på bloggen min; Jeg vil gradvis omdirigere mitt fokus mer mot mote, trender, retro/vintage og mine egne kreasjoner (jeg har allerede noen nye plagg å vise dere!), og poste litt mindre av personlige ting. Jeg kommer til å fortsette å poste outfit innlegg, men ikke like ofte som i det siste.. Følg med!

Recent Posts

See All
bottom of page