Dusk Till Dawn
Yesterday, I had that meeting I mentioned at Mod Pod downtown Corvallis. Jessica, the store owner, is so sweet! Like I said in the last post, I'm going to work there every Saturday and maybe a bit more if needed. I'm also going to redesign their website and help out with social media in general. She also said that the owner of the store on the corner of the same block might want me help her out as well! In addition, I might accept an internship at w/you - a San Francisco based start-up - where I would work remotely as a "medstylist" (help people who have had surgery or have a medical condition to dress without giving up on their style due to disabilities or discomfort as well as shop for them online - if I remember correctly, don't quote me on it haha). The only thing is that it is unpaid so it would only be for experience.

Soon I'll go with Kierra to CrossFit again. After that we'll have a nice dinner at home and maybe go to Western Wednesday to do some line-dancing! It's so fun!


--------------------------------------------------------

I går hadde jeg det møtet jeg nevnte på Mod Pod i Corvallis sentrum. Jessica, butikkinnehaveren, er så hyggelig! Som jeg sa i det forrige innlegget, skal jeg jobbe der hver lørdag og kanskje litt mer om nødvendig. Jeg skal også redesigne deres nettside og hjelpe meg med sosiale medier generelt. Hun sa også at eieren av butikken på hjørnet av samme blokk kanskje vil at jeg skal hjelpe henne også! I tillegg tenker jeg å kanskje akseptere et internship hos w/you - et nyoppstartet San Francisco-basert firma - hvor jeg da vil jobbe eksternt (hjemmeifra) som en "medstylist" (hjelpe folk som har hatt operasjon eller har en medisinsk tilstand å kle seg uten å gi opp deres stil på grunn av funksjonshemninger eller ubehag, samt å handle for dem på nett - hvis jeg husker riktig, ikke siter meg på det haha). Det eneste er at det er ubetalt, så det ville bare være for erfaring.

Snart skal jeg dra med Kierra på CrossFit igjen. Etter skal vil vi ha en god middag hjemme og så kanskje dra til "Western Wednesday" for å danse litt linedance! Det er så gøy!

0 comments

Recent Posts

See All
Marie,
Sustainably Fashionable

My Mission >

Screen Shot 2019-10-04 at 09.27.54.png

Inspire people to live sustainably while living well & keeping ones personal style.

F O L L O W.  M E.