I'm Home

Updated: Mar 10, 2019I was going to tell you about the rest of my time in the Bay Area, but I need some photos from Jill to finish that post cause without them it looks like I was alone the entire time and eating and drinking non stop haha! But I guess she's busy cause she's attending a wedding in Massachusetts this week, so I'll wait a little longer to finish that post. Oh well.

Got home Wednesday evening and I was super tired.. even though I had a bed to sleep in on the plane (that was AWESOME!), I only got about 3 hours of sleep that night because I wanted to watch a couple of movies and thought it was too early to go to bed before 11pm. Because of the time difference, I got woken up for breakfast (they asked everyone in Business class if we wanted to be woken up for breakfast) 2:30 am West Coast time.. So yesterday I was like a zombie all day and didn't have energy to do anything - so no blogging and no unpacking, just The Big Bang Theory and naps haha.


------------------------


Min plan var å fortelle dere om resten av tiden min i Bay Area, men jeg trenger noen bilder fra Jill for å fullføre det innlegget for uten de ser det ut som om jeg var alene hele tiden og spiste og drakk non-stop haha! Men jeg tenker hun er ganske opptatt fordi hun er i bryllup i Massachusetts denne uken, så jeg får nok vente litt lenger for å gjøre ferdig det innlegget. Jaja.   Kom hjem onsdag kveld, og jeg var sykt sliten og trøtt.. selv om jeg hadde en seng å sove i på på flyet (det var SÅ DIGG!), fikk jeg bare ca 3 timers søvn den kvelden fordi jeg ville å se et par filmer og tenkte det var for tidlig å legge meg før kl 23. På grunn av tidsforskjellen ble jeg vekket til frokost (de spurte alle i Business class om vi ønsket å bli vekket til frokost) kl 2:30 West Coast USA tid.. Så i går var jeg som en zombie hele dagen og hadde ikke energi til å gjøre noe - så ingen blogging og ingen utpakking, bare The Big Bang Theory og soving på sofaen haha.

0 comments
Marie,
Sustainably Fashionable

My Mission >

Screen Shot 2019-10-04 at 09.27.54.png

Inspire people to live sustainably while living well & keeping ones personal style.

F O L L O W.  M E.