LA Next!LA with Vegard, Spring Break 2016


I'm leaving for LA tonight!! I LOVE to travel, but there is one thing I HATE about it: packing... Therefore I still haven't packed. I have so much to do before I leave and so little time.. I'm taking the shuttle bus to the airport at 1:30am. My flight leaves around 6am and I'll be in LA around 8:30am - woohoo! But first I need to pack.. ugh. I should probably do that right now.

I'll post my photos from Mod Pod when I get back from Coachella as well as all the photos I'll take when I'm in LA and at the festival 'cause I'm not bringing my laptop.

Have a great weekend!!


----------------------------


Jeg drar til LA i kveld!! Jeg elsker å reise, men det er en ting jeg hater med det: pakking... Derfor har jeg fortsatt ikke pakket. Jeg har så mye å gjøre før jeg drar og så liten tid.. Jeg tar skyttelbuss til flyplassen kl. 1:30. Flyet mitt går rundt klokka 6 og jeg kommer til å være i LA rundt 8:30 - woohoo! Men først må jeg pakke.. uff. Jeg burde nok gjøre det med én gang. Jeg poster bildene mine fra Mod Pod når jeg kommer tilbake fra Coachella, i tillegg til alle bildene jeg kommer til å ta mens jeg er i LA og på festivalen, for jeg tar ikke med mac'n. Ha en fin helg!!

0 comments

Recent Posts

See All
Marie,
Sustainably Fashionable

My Mission >

Screen Shot 2019-10-04 at 09.27.54.png

Inspire people to live sustainably while living well & keeping ones personal style.

F O L L O W.  M E.