top of page

New Instagram account - againJust made another Instagram account. This one is not replacing anything though, it is just different account. Here I will post more artsy photos where the focus is on the details - hence the name of the account lol. You guys should follow me here as well haha. Hope you like it!

Also, sorry for posting so late, but right when I was planning on writing a blog post a little earlier today, I decided to go to a bar downtown instead to join my former roommates in celebrating Melissa's (also one of my former roommates) birthday. So here I am, a HUGE margarita later.. I will post tomorrow what I was planning on posting today. Good night!


-------------------------------------------------


Laget akkurat en til Instagram-konto. Denne erstatter ikke noe, men er bare en annen konto. Her skal jeg legge ut mer kunstneriske bilder hvor fokuset er på detaljene - derav navnet på kontoen lol. Du burde følge meg her også haha. Håper dere liker den!

Også, beklager å poste så sent, men akkurat da jeg planla å skrive et blogginnlegg tidligere i dag, bestemte jeg meg for å dra til en bar i sentrum i stedet, for å være med min tidligere romkamerater å feire Melissa's (også en av mine tidligere romkamerater) bursdag. Så her er jeg, en STOR margarita senere.. Jeg skal poste i morgen det jeg planla å poste i dag. God natt!

0 comments

Recent Posts

See All

ARTSY

bottom of page