top of page

One day you'll leave this world behind, so live a life you will rememberI forgot to post this earlier. The first day of Coachella, we all got the news of Avicii's passing and that same night most of the artists played an Avicii song at the end of their set at a tribute to this great DJ. Avicii used to be my number one favorite DJ, no one could compare to him. I listened to all of his songs on repeat (think my friends and family got a little fed up after a while..) and I was always waiting for a new hit to be released! The song in this post is my favorite Avicii song and I also like how the video begins with "When I die, I want to be remembered for the life I lived, not the money I made." He will be remembered and missed

◢ ◤


--------------------------------------

Jeg glemte å poste dette innlegget tidligere. Den første dagen av Coachella, fikk vi alle nyheten om Avicii's bortgang og samme kveld spilte de fleste artistene en Avicii-sang på slutten av deres sett som en hyllest til denne fantastiske DJ'n. Avicii pleide å være min absolutt favoritt DJ, ingen kunne sammenlignes med ham. Jeg hørte på alle hans sanger på repeat (tror mine venner og familie ble litt lei etter en stund..) og jeg ventet alltid på at en ny hit skulle bli sluppet! Sangen i dette innlegget er min favoritt Avicii-sang, og jeg liker også hvordan videoen begynner med "Når jeg dør, vil jeg bli husket for livet jeg levde, ikke pengene jeg tjente." Han vil bli husket og savnet

◢ ◤

0 comments

Recent Posts

See All

ARTSY

bottom of page