top of page

Red brick wall & yellow details


Yellow is definitely my favorite color, and I absolutely LOVE this yellow purse from Mod Pod!I am sooo sore today... yesterday I walked to Snap Fitness (about 30 min one way) and worked out for about and hour. It was harder than I expected because I have been slacking on my workout lately. Especially the strengthening exercises. Over the summer, I need to use the workout program my friend Eric created for me and make sure to go on the same days every week so it'll become more of a routine. We'll see how that goes haha.

Tomorrow is graduation for the 2018 class of OSU and I'll be going to a couple of grad parties and maybe go see some of the commencement ceremony in Reser Stadium. And Sunday morning, around 1:30 am I'm going to the airport to go to Vegas! Woohooo! I'm so excited!!


------------------------------------


Jeg er sykt støl i dag... i går gikk jeg til Snap Fitness (rundt 30 min hver vei) og trente i omtrent en time. Det var tyngere enn jeg forventet fordi jeg har slakket litt for mye på treningen min i det siste. Spesielt styrkeøvelsene. I løpet av sommeren må jeg bruke treningsprogrammet min venn Eric satte sammen for meg og sørge for å dra de samme dagene hver uke, så det blir litt mer rutine på det. Vi får ser hvordan det går haha. I morgen er det uteksaminering av 2018 kullet på OSU, og jeg skal på et par "graduation-fester" og kanskje se litt av "The Commencement" (formell uteksaminerings-seremoni) i Reser Stadium. Og natt til Søndag, rundt 1:30 drar jeg til flyplassen for å dra til Vegas! Woohooo! Jeg gleder meg skikkelig!!


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page