top of page

Red, white, blue & purple

A little photo-shoot in Portland

PC: Kierra KallunkiUpdate: looks like I'll be staying in Corvegas over the summer! I'm actually very okay with that because I really like it here; I love my internship at Mod Pod (even though it's not in apparel design); My boss wants us to take an Instagram course together, which sounds super interesting; I just realized that a lot of my friends are staying here for summer classes; Both my roommates are gonna stay here (and the puppy!!); and I've never experienced Corvallis in the summer so now I get a chance to do that as well!

Last Saturday was our Kite & Key house dance. Since I'm a Kappa alumna, I had to go as a date. Luckily, Rachael said she could take me! It's a formal event that happens every 4 years so I had to get a floor-length dress for it, and we had dinner downtown before the dance. I'll post photos from it soon!


----------------------------------


Oppdatering: Ser ut som jeg kommer til å bli i Corvegas over sommeren! Jeg er faktisk helt ok med det fordi jeg trives veldig godt her; Jeg elsker mitt internship på Mod Pod (selv om det ikke er i klesdesign); Sjefen min vil at vi skal ta et Instagram-kurs sammen, noe som høres veldig interessant ut; Jeg innså nettopp at mange av vennene mine skal være her for sommerskole; Begge mine romkamerater kommer til å være her (og valpen!!); og jeg har aldri opplevd Corvallis om sommeren så nå får jeg sjansen til å gjøre det også! Sist lørdag var vår Kite & Key "house dance." Siden jeg er en Kappa alumna, måtte jeg gå som en Kappas date. Heldigvis sa Rachael at jeg kunne gå med henne! Det er en formell event som holdes hvert 4. år, så jeg måtte kjøpe meg en gulvlang kjole for det, og vi hadde middag i Corvallis sentrum før dansen. Jeg poster bilder fra det snart!

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page