remember the good times
My Bonita <3

Pictures taken in Moss, NorwayI had decided to not dedicate en entire post to my baby because it was too difficult to even think about on the day I got the devastating news, but when I found these photos of her it felt right giving her one last time to shine as well as saying my last goodbyes. I'm so grateful for the time I had with her, and I need to remember and cherish the good times.

I love you <3


-------------------------------

Jeg hadde bestemt meg for ikke å tildele en hel post til min baby fordi det var for vanskelig i det hele tatt å tenke på den dagen jeg fikk den triste nyheten, men da jeg fant disse bildene av henne føltes det riktig å gi henne en siste mulighet til å gjøre det hun gjorde best - være midtpunktet - og si mitt siste farvel. Jeg er så takknemlig for den tiden vi hadde sammen, og jeg må bare huske og holde kjært de gode stundene.

Jeg elsker deg <3

0 comments
Marie,
Sustainably Fashionable

My Mission >

Screen Shot 2019-10-04 at 09.27.54.png

Inspire people to live sustainably while living well & keeping ones personal style.

F O L L O W.  M E.