top of page

"Take A Hike"

Updated: Mar 10, 2019I love hiking - LOVE it! And just walking. I'm not kidding, I actually love walking anywhere I need to go. The other day, for instance, I walked to somewhere I needed to go that was 1 hr and 15 min walk away walking, and it was great! I must admit that my legs were pretty tired and sore when I got home, but it was a good kind of sore! It's not like I have to to walk places 'cause I don't have any other means of transportation, on the contrary, my roommates both have cars and are not difficult to ask for a ride, the buses in Corvallis are free, I can borrow my roommate's bike, or I can pretty easily find an Uber or Lyft to take me places for really cheap. No, I see walking places as good exercise, time for listening to inspiring audio books and podcasts, and I'm being kind to nature at the same time - win-win! I obviously wouldn't walk to Portland, which is a 2-hour drive away. If I'm in a hurry, going by car is the fastest way, but if I'm not in a hurry going somewhere I prefer taking the train or an eco-friendly bus! Also, exercising makes you happy! I feel like this blog is now my "Happiness Project" haha! I want to do, explore and experience everything that makes me happy :)


----------------------------


Jeg elsker å gå turer - ELSKER det! Også bare å gå. Jeg tuller ikke, jeg elsker faktisk å bare gå hvor som helst jeg trenger å dra. For eksempel, her om dagen gikk jeg til et sted jeg trengte å dra til som var 1 time og 15 minutter gange unna, og det var fantastisk! Jeg må innrømme at beina mine var ganske slitene og såre da jeg kom hjem, men det var en god sår følelse! Det er ikke det at jeg gå steder fordi jeg ikke har noen andre transportmidler, tværtimot; mine romkamerater har begge biler og det er ikke vanskelig å be om en tur, bussene i Corvallis er gratis, jeg kan låne min romkamerats sykkel, eller jeg kan ganske enkelt finne en Uber eller Lyft som kan ta meg til steder for en billig penge. Nei, jeg ser på gåing som god mosjon, tid til å høre på inspirerende lydbøker og podcaster, og jeg er snill mot naturen samtidig - vinn-vinn! Jeg ville selvfølgelig ikke gått til Portland som er en 2-timers kjøretur unna. Hvis jeg har det travelt, er bil den raskeste måten, men hvis jeg ikke har det travelt med å komme meg et sted, foretrekker jeg å ta toget eller en miljøvennlig buss! Også, trening gjør deg glad! Jeg føler at denne bloggen er nå mitt "Happiness Project" haha! Jeg vil gjøre, utforske og oppleve alt som gjør meg glad :)


0 comments

Recent Posts

See All

ARTSY

bottom of page