top of page

My Fave Beauty Products This Summer

Updated: Mar 10, 2019
DRY SHAMPOO


Brand: Pearlessence

A little spendy (pretty cheap at TJ Maxx!), but works wonders on my so often greasy hair! I don't think I could live w/out dry shampoo.. my hair has a tendency to get greasy super fast so I need to use dry shampoo on the days I don't wash my hair (try to do that only about twice a week). This brand is now one of my favorites! I've tried a lot of dry shampoos that don't really work, but this one is great!

Get it here!


---------------------------

Merke: Pearlessence

Litt dyr, men gjør underverker på mitt så ofte fettete hår! Jeg tror ikke jeg kunne levd uten tørrsjampo. Håret mitt har en tendens til å bli fettete super fort, så jeg må bruke tørrsjampo på de dagene jeg ikke vasker det (prøver å vaske håret mitt bare omtrent to ganger per uke). Dette merket er nå en av mine favoritter! Jeg har prøvd mange tørrsjampoer som ikke har fungert særlig bra, men denne er fantastisk!

Finn den her!
tinted face moisturizer


Brand: Mary Kay.

This tinted day cream/foundation provides 8 benefits: defends (SPF 15 against UV rays), protects (keep skin safe from pollution + anything else in the air that might clog pores), hydrates, conceals, minimizes redness, reduces visible signs of aging, corrects w/ lightweight coverage, and brightens. This is all I need to get my face ready a summer morning - all in one product! Quick and easy.

Get it here!


---------------------------


Merke: Mary Kay. Denne fargede dagkremen/foundation'en har 8 fordeler: "forsvarer" (SPF 15 mot UV-stråler), beskytter (holder huden trygg fra forurensning + alt annet i luften som kan tette porene), gir fukt, skjuler, minimerer rødhet, reduserer synlige tegn på aldring, korrigerer med lett dekning og lyser opp huden. Dette er alt jeg trenger for å gjøre ansiktet mitt klart en sommermorgen - alt i ett produkt! Fort og lett. Finn den her!perfume


Brand: Fragonard

This perfume smells soooo good! I got it from the Fragonard factory museum in France a couple of years ago, but since I had so many perfumes, I kinda forgot about it. Until this summer when I've used it a lot and love it! PS: it is a perfume (not eau de toilette) so if you're going to be outside in the sun, make sure to spray it somewhere it won't be exposed to sunlight 'cause the combination of perfume and sun can cause skin irritation and redness. The positive thing about perfumes is that the good smell lasts so much longer on your skin than the smell of eau de toilettes!

Get it here!


---------------------------


Merke: Fragonard Denne parfymen lukter sååå godt! Jeg kjøpte den på Fragonard fabrikk-museumet i Frankrike for et par år siden, men siden jeg hadde så mange parfymer, glemte jeg nesten at jeg hadde den. Til denne sommeren når jeg har brukt den mye og elsker den! PS: Det er en parfyme (ikke eau de toilette), så hvis du skal være ute i solen, sørg for å spraye den et sted den ikke er utsatt for sollys, fordi kombinasjonen av parfyme og sol kan føre til hudirritasjon og rødhet. Det positive med parfymer er at den gode lukten varer så mye lenger på huden din enn lukten av eau de toilett'er!

Finn den her!facial cleanser


Brand: Philosophy

I love how this natural cleanser feels on my skin: super refreshing and cool! Afterwards my skin feels clean and soft. It is also really affordable! I would love to try some of their other products - once I've used up the ones I already have; saving money and the environment by not throwing away old products ;)

Get it here!


---------------------------


Merke: Philosophy Jeg elsker hvordan denne naturlige ansiktsrensen føles på huden min: veldig forfriskende og avkjølende! Etterpå føles huden ren og myk. Den har også en veldig rimelig pris! Jeg vil veldig gjerne prøve noen av deres andre produkter - når jeg har brukt opp de jeg allerede har; Sparer penger og miljøet ved å ikke kaste bort gamle produkter ;)

Finn den her!

0 comments

Recent Posts

See All

ARTSY

bottom of page