The Butcher's Daughter
Photos from the lunch with Fredrik the last day in Venice


Today was my first shift at Mod Pod where I not only opened the store in the moring but also worked all alone until 5 when Jessica (owner) came to close up. After the two days I had worked prior to today, I felt super comfortable in the store and with handling the register! I LOVE all the cute merchandise! It'll be really hard to not spend all of my money in this store.. so far I've only gotten a couple of things and picked out a few items that I definitely want to get, so I'm doing pretty good haha.


------------------------------------------

I dag var min første vakt på Mod Pod hvor jeg ikke bare åpnet butikken, men også jobbet helt alene til kl. 17 da Jessica (eier) kom for å stenge. Etter de to dagene jeg hadde jobbet før i dag, følte jeg meg veldig komfortabel i butikken og med kassesystemet! Jeg elsker alle de kjempesøte tingene i butikken! Det kommer til å bli veldig vanskelig å ikke bruke alle pengene mine i denne butikken.. så langt har jeg bare kjøpt et par ting og plukket ut noen ting jeg definitivt vil ha, så jeg klarer meg ganske bra haha.


Marie,
Sustainably Fashionable

My Mission >

F O L L O W.  M E.