top of page

The Butcher's Daughter
Photos from the lunch with Fredrik the last day in Venice


Today was my first shift at Mod Pod where I not only opened the store in the moring but also worked all alone until 5 when Jessica (owner) came to close up. After the two days I had worked prior to today, I felt super comfortable in the store and with handling the register! I LOVE all the cute merchandise! It'll be really hard to not spend all of my money in this store.. so far I've only gotten a couple of things and picked out a few items that I definitely want to get, so I'm doing pretty good haha.


------------------------------------------

I dag var min første vakt på Mod Pod hvor jeg ikke bare åpnet butikken, men også jobbet helt alene til kl. 17 da Jessica (eier) kom for å stenge. Etter de to dagene jeg hadde jobbet før i dag, følte jeg meg veldig komfortabel i butikken og med kassesystemet! Jeg elsker alle de kjempesøte tingene i butikken! Det kommer til å bli veldig vanskelig å ikke bruke alle pengene mine i denne butikken.. så langt har jeg bare kjøpt et par ting og plukket ut noen ting jeg definitivt vil ha, så jeg klarer meg ganske bra haha.


0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page