top of page

Venice BeachThe first day in Venice I stayed at Samesun Hostel and after Coachella I stayed at Venice Beach Hostel - I really liked both of them. Made some new friends both places! I'll tell you my Coachella story in my next post! It was probably the most random trip of my life haha

Today has been a super lazy day.. I slept in 'cause I went to bed around 5am (went to an after party after the bars last night), and when I woke up my throuth hurt really bad and I couldn't stop coughing. I was thinking it was a cold, but now I'm thinking it's my allergies.. Since I wasn't feeling very well, I've just been stuck on the couch today. Kierra and I caught up on our Netflix shows and finally, about an hour ago, I decided it was time to do something other than watching Netflix haha.


-----------------------------------------------


Den første dagen i Venice bodde jeg på Samesun Hostel og etter Coachella bodde jeg på Venice Beach Hostel - jeg likte begge to. Fikk noen nye venner begge steder! Jeg forteller deg min Coachella-historie i mitt neste innlegg! Det var nok den mest random turen i hele mitt liv haha Dagen i dag har vært en super lat dag. Jeg sov lenge fordi jeg la meg rundt kl. 5 (dro på et nach i går kveld), og da jeg våknet, hadde jeg så sykt vondt i halsen, og jeg klarte ikke slutte å hoste . Jeg tenkte at det var begynnelsen på en forkjølelse, men nå tenker jeg at det er min pollenallergi. Siden jeg ikke følte meg så bra, har jeg vært stuck på sofaen i dag. Kierra og jeg catch'et opp på Netflix-showene våre, og for en time siden bestemte jeg meg for at det var på tide å gjøre noe annet enn å se på Netflix haha.

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page