top of page

Who run the world? - Girls
A few more photos from Coachella! Hope I see these super nice Swedes again sometime!


Now I'm sitting at one of my favorite coffee shops in Corvallis, Tried & True, but this time I'm sitting outside - feels so nice! Got up kinda early today to go to Albany to get my social security number and do some shopping at Costco. Kierra and I are executive members hehe. I actually applied for a social security number A LONG TIME AGO, and I was supposed to get it two weeks after I got my EAD card, but that didn't happen.. so today I had to apply again. Luckily, I could get my Social Security number right away, just need to wait for the card.

Soon I'm going to meet up with my friend Natalie at Downward Dog to have a drink in the sun! And since it's Wednesday, I will of course go to Western Wednesday at the Peacock downtown - always a good time!


---------------------------------------


Noen flere bilder fra Coachella! Håper jeg ser disse kjempekoselige svenskene igjen en eller annen gang!


Nå sitter jeg på en av mine favoritt kaffebarer i Corvallis, Tried & True, men denne gangen sitter jeg ute - så digg! Stod opp ganske tidlig i dag for å dra til Albany for å få mitt Amerikanske personnummer og shoppe litt på Costco (litt som Coop OBS!). Kierra og jeg er executive members hihi. Jeg søkte faktisk om Amerikansk personnummer for LENGE SIDEN, og ​​jeg skulle få det to uker etter at jeg fikk EAD-kortet mitt, men det skjedde visst ikke.. så i dag måtte jeg søke på nytt. Heldigvis fikk jeg mitt personnummer med en gang, må bare vente på kortet. Snart skal jeg møte min venninne, Natalie, på Downward Dog for å ta en drink i sola! Og siden det er onsdag, skal jeg selvfølgelig på Western Wednesday på Peacock i sentrum - alltid kjempegøy!Recent Posts

See All
bottom of page