top of page

Zoom in on the details - part 1
Detail photos from ItalyToday, I got up at 11:30!! I really didn't feel like getting up when I woke up around 9 am, and went back to sleep without setting an alarm.. guess I needed to catch up on sleep and heal my body (after all the tequila shots last night..). Just received my Halo Beauty vitamins that I ordered in the beginning of this week - super excited to try it! They are supposed to be amazing for your skin, hair and nails. I really need something for my skin, it's been struggling hard lately.. Hopefully, this is my saving grace! We'll see!


--------------------------------------------


I dag stod jeg opp klokka 11:30! Jeg hadde virkelig ikke lyst til å stå opp da jeg våknet rundt 9, og sovnet igjen uten å sette en alarm.. Jeg trengte visst å ta igjen litt søvn og helbrede kroppen (etter alle tequilashot'ene i går kveld.. ). Fikk akkurat levert mine Halo Beauty vitaminer som jeg bestilte i begynnelsen av denne uken - super spent på å prøve de! De skal visst gjøre underverker for hud, hår og negler. Jeg trenger virkelig noe for huden min, den har slitt veldig i det siste. Forhåpentligvis er dette min reddende engel! Vi får se!

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page